Kóbor János: Az Omegát megölte a koronavírus

KÓBOR János ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ énekel énekes koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY
Budapest, 2017. december 28. Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A zenész sokkoló vallomást tett a Ripostnak.
Vágólapra másolva!

Már nyáron is nagyon tartottam ettől a második hullámtól, sajnos az aggodalmam nem volt alaptalan. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek" – mondta a Ripostnak Kóbor János.

Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A zenész jól van, csak ritkán megy el otthonról.

Benkő László állapotáról is beszélt. A legfrissebb hírek szerint kénytelen otthonában lábadozni, mert sem a bevizesedett tüdeje, sem a járvány nem teszi lehetővé, hogy kellő időt töltsön a szabadban.

Otthon lábadozik, természetesen gyakran, naponta beszélek vele telefonon. Ha jobban belegondolok, neki bizonyos szempontból még jót is tesz a koronavírus-helyzet, mivel a rendeletek értelmében nem tud elmászkálni, muszáj otthon pihennie" – mesélte Kóbor.