Koronavírusos volt Böröndi Tamás. A Vidám Színpad igazgatója hétfőn este halt meg, előtte 19 napot töltött kórházban, keményen harcolt a betegséggel.

Koronavírussal küzdött Böröndi Tamás színész - írja a Ripost. A lap információi szerint a Vidám Színpad igazgatója 19 napig feküdt kórházban, ahol lélegeztetőgépen tartották, azonban a szervezete hétfő este feladta a harcot.

Böröndi Tamás színész, a Vidám Színpad igazgatója 65 éves voltForrás: Vidám Színpad/Szirmai Klari/Szirmai Klari

Köllő Babett, a társulat oszlopos tagja a lapnak úgy fogalmazott: sosem gondolta volna, hogy Böröndi nem épül fel, hiszen egy életerős férfi volt, ráadásul alapbetegsége sem volt. Kollégáival meg voltak arról győződve, hogy hamarosan újra együtt nevettethetik a közönségüket, azonban erre már nem lesz alkalmuk. 

Három-négy hete beszéltem Tamással utoljára. Az elmúlt 10 évben nagyon sokat dolgoztunk együtt, hakniztunk, mentünk mindenfelé. Nagyon nehéz bármit is mondani... Ha rá gondolok, mindig egy mosolygós arc jut eszembe. Sosem láttam letörtnek, levertnek, annyira életerős volt mindig. Egyáltalán nem gondolta volna senki, hogy a vírusból nem jön ki... Én meg voltam arról győződve, ha valakinek nincsen más alapbetegsége, akkor ez egyszerűbb ennél. Hát nem... – mondta el Köllő Babett.

Böröndi Tamás halálhírét a Vidám Színpad jelentette be a közösségi oldalán. A 65 éves színészről, a teátrum igazgatójáról megemlékezett az Origónak Nemcsák Károly, Bodrogi Gyula és Nyertes Zsuzsa is.  

A színház Böröndit saját halottjának tekinti,  ahogy korábbi bejegyzésükben írták, temetéséről később gondoskodnak.