Elnézést kért az énekesnő a hatalmas buliért, amit a járvány közepén szervezett

cardi b
Vágólapra másolva!
Jó pár, a közösségi felületeire is feltöltött videóban örökítette meg a hálaadásnapi buliját Cardi B, mire a követői nekiestek a felelőtlensége miatt. Egy twitteres bocsánatkérés lett a vége. 
Vágólapra másolva!

Rengeteg követője esett neki Cardi B-nek, miután az énekesnő jó pár videót feltöltött az Instagram-oldalára a hálaadásnapi bulijáról, ahova jó néhány haverját és azok gyerekeit is elhívta. A felvételeken önfeledten táncolnak az ismerősök Cardi B és párja, Offset hatalmas házában.

Követői az Instagramon nem igen kímélték, ugyanis az összejövetelekre Észak-Amerikában is szigorú szabályok vonatkoznak. Az énekesnő ennek ellenére kirakott vagy nyolc rövid videót az Instagram-oldalára. Aztán néhány órával később a Twitter-oldalán kért elnézést mindenkitől.

Azt írta, hogy sajnálja, és nem szerette volna, hogy bárki is rosszul érezze magát emiatt. „Csak a családomat hívtam meg, mert jó ideje nem láttuk egymást, és nagyon jól éreztük magunkat, igazán feldobott az egész. Rengeteg pénzt költöttem arra, hogy mindenkit teszteltessek, de szerintem megérte” – írta a Twitteren.

Hasonlóan járt kolléganője, a brit énekesnő, Rita Ora is. Ő a napokban ünnepelte a harmincadik születésnapját, és ezért kinyittatott egy elegáns londoni éttermet, ahova harminc legjobb barátját hívta el, hogy közösen ünnepeljenek. Azonban a jelenlegi, a koronavírus-járvány miatti brit szabályok nem teszik lehetővé a hasonló rendezvények lebonyolítását. Ezért az ügyet egyelőre a rendőrség vizsgálja. Annyit tudni, hogy már kiszabtak egy 10 ezer fontos, azaz körülbelül 4 millió forintos bírságot Orára. Az énekesnő azóta elnézést kért, és azt mondta, „súlyos és megbocsáthatatlan hibát követett el, amikor rosszul mérte fel a helyzetet” – írja a Fox News.