December 19-én temetik el Pécsi Ildikót

PÉCSI Ildikó; KRENCSEY Marianne; Pécsi Ildikó
Budapest, 2020. december 5. Elhunyt életének 81. évében Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész - közölte közösségi oldalán a gödöllői önkormányzat 2020. december 5-én. A bejegyzés szerint a Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt december 5-én gödöllői otthonában érte a halál. A felvétel Budapesten 2016. október 19-én készült a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Krencsey Marianne színművész pályafutását idézték meg. MTI/MTVA Fotóarchívum/Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
December 19-én temetik el Pécsi Ildikót. A színésznő szombaton, 80 éves korában halt meg - írja a Gödöllő.hu.
Vágólapra másolva!

Pécsi Ildikót szűk, családi körben helyezik végső nyugalomra december 19-én, szombaton Gödöllőn. A nagyközönség aznap reggel 8-tól 12 óráig, a Művészetek Háza konferenciatermében felállított ravatalánál búcsúzhat el tőle egy szál virág elhelyezésével.

Pécsi Ildikó 2016-ban Forrás: MTI/MTVA Fotóarchívum/Mtva Fotóarchívum/Zih Zsolt

A jelenlegi jogszabályokat betartva, a 13 órakor kezdődő búcsúztatón csak a meghívottak vehetnek részt, de azt élőben közvetítik Gödöllő város Facebook-oldalán.

Máriabesnyőn, a zárt körű, katolikus szertartás szerinti temetésen csak a családtagok vehetnek részt. Akik szeretnék, másnap a sírnál leróhatják a kegyeletüket.