Pécsi Ildikó haláláig dolgozott az emlékiratain, lehet, hogy kiadják

Sztárok, Pécsi Ildikó
Vágólapra másolva!
Halála előtt fogadott fiára bízta élete nagy fordulatait összefoglaló vallomásait Pécsi Ildikó, akinek vér szerinti fián múlik majd, hogy napvilágot láthatnak-e a történetek. 
Vágólapra másolva!

Pécsi Ildikó még életében szerette volna megjelentetni életének és pályájának fordulatait is bemutató emlékiratait, amelyen már tíz éve dolgozott. Halála előtt a fogadott fiára, L. Péterfi Csabára bízta ezeket a vallomásokat, de a vér szerinti fián, Szűcs Csabán múlik majd, hogy megjelenhet-e a kötet. A Blikknek L. Péterfi Csaba azt mondta, „a félig kész kéziratait nekem adta át Ildikó. Ezenkívül még hangfelvételen rögzítettem

Attól függetlenül, hogy Ildikó rám bízta, a fia, Csaba döntése lesz, befejezzük-e vagy sem, de ő most – érthetően – a gyásszal van elfoglalva, nagyon megrendült, nem akar még ezzel foglalkozni. Ildikó szóban elmondta, hogy szeretné kiadni, de a halálával megváltozott a helyzet, hiszen a szellemi tulajdonával is a majdani örököse rendelkezik.”

Pécsi Ildikó állítólag minden titkát megosztotta fogadott fiával. A lapnak azt mondta, „velem osztott meg mindent a magánéletével kapcsolatosan, sokat beszélt gyerekkoráról, Lajos bácsi előtti szerelmeiről is. Máshogy kötődött hozzám, mint a legközelebbi hozzátartozójához, ezért fiatalságának olyan pikáns részleteit is megosztotta velem,

Megmutatott privát leveleket, de ezek akkor sem kerülnek nyilvánosságra, ha mégis közkinccsé válik Ildikó életrajzi kötete. Annyit elárulhatok, hogy a naplószerű kézirat Ildikó pályájáról, gyermekkoráról, szerelmeiről, csalódásairól, fia megszületéséről, a családról szól” – mondta L. Péterfi Csaba, aki 20 éve volt bizalmas és közeli barátja Pécsi Ildikónak.