A Paloznaki Jazzpiknik szervezői kedden közreadták, hogy kik azok a headlinerek, akik a jövő évre tervezett fesztiválon nagyszínpados fellépést vállalnak. 

A Paloznaki Jazzpiknik szervezői kedden bejelentették a jövő évre tervezett, sorban a kilencedik fesztiváljuk első fellépőit. A rendezvény a tervek szerint július 29-től 31-ig tart majd, és kedden három nevet jelentettek be a szervezők. Július 29-én lép fel a Level 42, a '80-as évek legendás jazz-funk fúziós együttese. A brit zenekar a jazz, a rock, a pop, a funky, illetve a soul és a blues elemeit vegyíti egyedi hangzásban. Olyan slágerek fűzödnek az együttes nevéhez, mint a Lessons in Love, a Something about You, vagy az It's Over gigaslágerek. Világszerte több mint 30 millió lemezt adtak el. 

Július 30-án Caro Emerald lép fel a nagyszínpadon, akinek koncertjeit a jazz, a tangó és a 90-es évek groovin' jazz egyedi ötvözete és érces hangja, dinamikus előadásmódja teszi felejthetetlenné. Az Európa-szerte kedvelt énekesnő, összesen másfél millió eladott albumnál jár.

Július 31-én az acid jazzet a house-al ötvöző, holland Kraak & Smaak Live Band fog játszik a nagyszínpadon. A 2003 óta aktív formáció néhány év alatt hatalmas karriert futott be, játszottak már a világ legnagyobb fesztiváljain, többek között a Coachella, a Bonnaroo és a Sziget fesztiválok közönségeinek játszottak. A Kraak & Smaak Live Band neve annyit tesz, ’ropogós és finom’, ami zenei újításukra utal: koncertjeiken keverik az élőzenét és a DJ-szetteket.