Tizenöt év szünet után adott ki albumot a 73 éves Charlie, aki karanténban tölti a napjait, csendes karácsonyt tervez, és a sorsra bízza, hogy készít-e még valaha lemezt.

Charlie új lemezének címe Mindenen túl, amivel kapcsolatban a Borsnak azt mondta, „élményekben gazdag élet van mögöttem. Bejártam a világot, megszámlálhatatlan koncertet adtam. Bizonyos értelemben túl vagyok mindenen. Nem is tudom... Az is lehet, hogy ez az utolsó lemezem. Majd az élet eldönti.” Charlie korábban azt mondta, hogy ez élete legjobb lemeze, és erről most azt mondta a lapnak, „igazi örömzenélés hallható a korongon, ötven emberrel dolgoztunk rajta. Úgy érzem, tényleg életem egyik legjobb zenei anyaga ez. Nem titok, általában a szakmának készítek lemezt, de persze nagyon fontos, hogy szeresse a közönség is. Ez a lemez szakmailag rendben van.”

Horváth CharlieForrás: Koncz Márton

A járvánnyal kapcsolatban azt mondta, „nem tudni, hova tart a világ. Hogy meddig lesz jelen a koronavírus. Csak remélni tudom, hogy zenélhetek még, hogy lesz hol, lesz kivel, és főleg lesz kinek. Hónapok óta önkéntes karanténban élek, vigyázok magamra. Nem találkozom senkivel. Még boltba se megyek.” Együtt él fia családjával, így tudnak együtt időt tölteni. „Szerencsések vagyunk, mert egy nagy házban élünk mind. A fiammal, a menyemmel és az unokámmal is kiváló kapcsolatban vagyok, együtt leszünk karácsonykor így négyen. Csendes ünnep lesz, minimális ajándékozással. Nem is az a fontos. Inkább az, hogy egy asztalnál ülhessünk mind. Én tényleg szerencsés ember vagyok, hogy az unokámmal karácsonyozhatok.”