A Nicsak, ki vagyok? című műsor Tigrise, a sorozatot végül megnyerő Metzker Viktória új klipet adott ki. Miss Mooddal közösen éneklik az új, 21 című dalukat. 

21 címmel adott ki közös dalt Metzker Viktória és Miss Mood. A dalhoz készített klipet pedig január 11-én, hétfőn élesítették a YouTube-on. A Nicsak, ki vagyok? című műsor friss győztese, Metzker Viktória azt mondta, „a 21 című dalunk a 2020-ra utal, hiszen egy megpróbáltatásokkal teli évet tudhatunk magunk mögött. Szerettünk volna egy pozitív hangulatú dallal előrukkolni, aminek a lényege, hogy már csak előre tekintünk, és várjuk, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Erősebb lett mindenki az elmúlt időszakban, és rengeteget fejlődtünk a kialakult helyzet miatt, hiszen olyan dolgokkal szembesültünk a vírus kapcsán, ami a normális életünkre eddig nem volt hatással.” A DJ-énekesnő elmondta, hogy a cél az volt, hogy a dal vidám és energikus legyen, és szerinte ez sikerült is. 

Miss Mood azt mondta, „a dal a 2020-as év őrületét próbálja elfeledtetni. Arra biztatjuk az embereket, hogy fordítsanak az előnyükre minden rosszat, álljanak bátran az új lehetőségek elé, és ne tántorítsák el őket a múlt sérelmei. Pont úgy, ahogy egy szakítás után. Mi ezzel kívánunk mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet.” A dalt egyébként közösen jegyzi a két énekesnő. A 21 időzítése nem véletlen, mivel Metzker Viktória hónapokon át volt a Nicsak, ki vagyok? Tigrise. Még kollégája, Miss Mood előtt is titkolnia kellett a műsorban való szereplését. Aki egyébként a Sztárban Sztár című műsorban szerepelt néhány hónappal ezelőtt.