Volt barátnője és még négy nő is zaklatással vádolja Marilyn Mansont - írja a The Guardian.

Evan Rachel Wood az Instagramon osztotta meg történetét:

A bántalmazómat Brian Warnernek hívják, akit a világ Marilyn Mansonként ismer. Még tinédzser voltam, amikor megkörnyékezett, és éveken át borzalmasan bántalmazott. Átmosta az agyamat, és manipulált, hogy behódoljak neki. De többet nem vagyok hajlandó a megtorlástól, a rágalmazástól vagy a zsarolástól való félelemben élni. Most azért vagyok itt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert és az iparágakat, amelyek ezt lehetővé tették számára, mielőtt még több életet tönkretenne. Kiállok mindegyik áldozat mellett, akik többet nem fognak hallgani.

Evan Rachel Wood 2020. március 5-énForrás: AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison

Wood mellett Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Morgan és Gabriella (vezetékneve nem ismert) is bántalmazással vádolta Mansont nyilvános Instagram-posztokban. McNeilly és Walters fizikai és lelki bántalmazásról, köztük kínzásról számolt, Morgan szexuális és fizikai erőszakról, valamint kényszerítésről számolt be. Gabriella nemi erőszakkal és fizikai bántalmazással vádolja Mansont, és hogy az énekes arra kényszerítette, hogy drogokat vegyen be.

Manson nem kommentálta a vádakat. 

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson 2007 szeptemberébenForrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Scott Wintrow

Wood és Manson 2007-ben kezdtek járni, a színénsznő ekkor 19, a férfi pedig 37 éves volt, 2008-ban szakítottak, később kibékültek, 2010-ben eljegyezték egymást, de még abban az évben megint szakítottak.