Dinasztiák - új online műsort mutat be a Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz, premier előadás
Vágólapra másolva!
Dinasztiák címmel új online műsort mutat be a Fővárosi Nagycirkusz. A magyar artistaművészet kiválóságainak produkcióit felvonultató előadás február 13-ától látható.
Vágólapra másolva!

A 131 éves múltra visszatekintő Fővárosi Nagycirkusz új épületének 50. évfordulóját egyedülálló programokkal ünnepli az intézmény. A különleges évforduló jegyében mutatják be a cirkusz új, tavaszi műsorát, a Dinasztiák című produkciót, amely a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg.

A február 13. és április 18. között háromhetente változó műsor keretein belül

több mint 70 kiváló hazai artista díjnyertes produkcióit láthatja a közönség.

Az új műsorban fellép többek között a Porond Ifjú Csillaga-díjas, Guinness-rekorder Richter Kevin és csoportja új deszkaszámával, Váradi Éva lábzsonglőrszámával és a Weiss Jr. csoport fliegende produkciójával. Nagy Ferenc és Németh Zsófia duplakarikaszámát mutatja be. A Duo Fossett, Marton Lenke és Szabó Lilla négyese egy egyedülálló karusszel számmal ismerteti meg a nézőket. A műsorban

szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható lesz,

a levegő-, zsonglőr-, akrobata-, gyorsöltöző-, görkorcsolya-, handstand- és illúziószámok mellett papagáj- és kutyaszámokat is bemutatnak. A Donnert, a Richter és az Ádám cirkuszi dinasztiák tagjai közösen adnak elő egy lovasakrobata számot. A Duo Richter kutyaszámát is láthatja a közönség a Fővárosi Nagycirkusz porondján.

Az új produkcióban helyet kapott Cersosimo Adele és Franco Damian Olivera papagájszáma is. A műsor rendezői, a Silver Power tagjai antik héroszokat idéző emelőszámukkal vesznek részt az előadásban, a nevetésről pedig a műsorban fellépő bohócok gondoskodnak.