Csepregi Éva: Elkerülhetetlen lesz a védőoltás

Csepregi Éva, énekesnő
Budapest, 2015. március 25. Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Csepregi éva a tavalyi évben megfertőződött a koronavírussal, de karácsonyra már jól volt, azt mondja, mostanra teljesen felépült. A Blikknek elmondta, hogy egyáltalán nem tart a védőoltásról, sőt, ezt tartja az egyetlen megoldásnak. 
Vágólapra másolva!

Csepregi Éva már túl van a koronavírus okozta betegségen. A 67 éves énekesnő tavaly fertőződött meg a vírussal, de év végére már jól volt, és ma már azt mondja, minden rendben van, teljesen felépült. A Blikknek többek között arról is beszélt, hogy bízik az orvosokban és a szakemberekben. Elmondta, hogy ha az oltáson múlna, hogy tud-e koncertezni, egyáltalán nem válogatna a vakcinák között. Ugyanis nem tart az oltástól: „a hatvanas években voltam gyerek, akkor gyermekbénulás, himlő és rubeola ellen is oltottak minket, én kárát ennek nem láttam.

és ha ez kell ahhoz, hogy az élet visszatérjen a normál kerékvágásba, akkor igenis a szakemberekre kell hallgatni.”

Csepregi Éva Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az oltással kapcsolatos tájékozódásról elmondta, hogy az internetet mellett orvosok véleményét is kikéri a témában. Az internetről azt mondta, „amennyi haszna és csodája van az internetnek, szerintem annyira veszélyes is. Sok az ellenőrizetlen hír és tartalom, ami könnyen megtéveszti az embert. Az egyik honlap szerint egy vakcina tökéletes, a másik szerint pedig az a legrosszabb, hát kinek hihet az ember? Próbálok mindennek utánaolvasni és orvossal is konzultálni, hogy mi az igazság.”