Vágólapra másolva!
Az óriási érdeklődés miatt néhány hét alatt mindenhonnan elfogyott Földes László legújabb lemeze, amit ezért újra kellett nyomni. A rajongók a lemez mellett egy hamarosan megjelenő könyvnek is örülhetnek.
Vágólapra másolva!

Noha sorra maradnak el színházi fellépései és koncertjei a járvány miatt, Földes Lászlónak mégis van mit ünnepelnie a február 13-án esedékes 76. születésnapján túl is. Ugyanis alig néhány hét alatt elkapkodták a tavaly év végén megjelent, 14 dalt tartalmazó saját kiadású albumát, a Rejtő dekameron-t.

A rendkívül kedvező fogadtatásra, valamint az azóta érkező előrendelések magas számára való tekintettel újranyomták az exkluzív kiadványt, amelyből lassan újra vásárolhatnak az érdeklődők. Emellett Hobo elkészült legújabb Térdig a szarban, fülig a szeretetben című könyve is, melynek mottója a szerző szerint akár ez is lehetne: „A vén ripacs visszanéz”. A több mint hatszáz oldalas mű mellé két – régi számok új verzióját és új dalokat egyaránt tartalmazó – CD is jár mellékletként. A kiadvány a tervek szerint júniusban jelenik meg a Könyvhétre.