Lassan már három éve annak, hogy Demi Lovatót egy születésnapi buli után kábítószer-túladagolással kórházba vitték. Azóta elvonókúrát is megjárt, volt egy nagyon rövid eljegyzése is, most pedig dokumentumfilm-sorozat készül a még mindig csak 28 éves énekesnőről.

Dancig With The Devil címmel készül dokumentumfilm-sorozat a poklot is megjárt énekesnőről. A 28 éves Demi Lovato őszintén beszél függőségeiről, egészségi és mentális problémáiról. Az első rész március 23-án jelenik meg a YouTube-on

A szerdán megjelent előzetesből többek között az is kiderül, hogy a három évvel ezelőtti kábítószer-túladagolás miatt három stroke-ja és egy infarktusa is volt Lovatónak. Az énekesnő azonnal elvonókúrára ment, miután kiengedték a kórházból. A három évvel ezeleőtti bulizás kis híján tragédiával végződött. Lovato az előzetesben említi is, hogy az orvosai azt mondták neki, hogy 5-10 percig élt volna, ha a barátai akkor nem találnak rá saját háza egyik szobájában, és nem hívják ki a mentőket. 

Demi Lovato énekelte az amerikai himnuszt a 2020-as Super Bowl-onForrás: AFP/Angela Weiss

Azóta sok minden történt az énekesnővel, megpróbálta a széthullott darabkákból újra összerakni az életét, karrierjét. Volt egy komolyabb kapcsolata is, aminek azonban kéthónapnyi jegyesség után vége lett. A trailerben olyan mondatok is elhangzanak, hogy „sok életem van, mint egy macskának. De már a kilencediket élem...”