Már a rendőrség is nyomoz Marilyn Manson egyre súlyosabbnak tűnő bántalmazási ügyében

Marilyn Manson
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Marilyn Manson attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Először az FBI-hoz került az ügy, de egy ideje már a Los Angeles-i Rendőrség foglalkozik a február elején kirobbant Manson-botrány részleteivel.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i Rendőrség állítólag tervez kapcsolatba lépni Marilyn Manson vádlóival. A TMZ információi szerint a Mansonnal kapcsolatos vádakkal először az FBI foglalkozott, de ők átadták a Los Angeles-i Rendőrségnek az ügyet. Egyelőre

azt vizsgálják, hogy valóban történt-e bűncselekmény,

és ha igen, akkor az egyáltalán hol történt, tehát valóban ők, a Los Angeles-i hatóságok az illetékesek-e a teljes nyomozásban.

A botrány február legelején robbant ki, amikor a zenész egykori barátnője és menyasszonya, Evan Rachel Wood egy Instagram-bejegyzésben megnevezte azt a férfit, aki évekkel ezelőtt bántalmazta. A színésznő már jó pár éve nyilvánosság elé állt azzal, hogy ő is bántalmazás áldozata, de 2021 februárjáig egyszer sem nevesítette bántalmazóját,

most azonban elárulta, hogy Marilyn Manson volt az.

„Még tinédzser voltam, amikor megkörnyékezett, és éveken át borzalmasan bántalmazott. Átmosta az agyamat, és manipulált, hogy behódoljak neki” – foglalta össze röviden a posztban a színésznő a bántalmazást.

Azzal, hogy megnevezte Mansont, Wood komoly lavinát indított el, amely hetek óta csak növekszik, ugyanis azóta több nő is jelentkezett hasonló történettel, és már következményei is vannak a vádaknak. Azóta Mansontól elpártolt menedzsere, akivel 1996 óta dolgoztak együtt, felbontotta vele szerződését a kiadója, és még két tévésorozatból is kivágták azokat a részeket, amelyekben szerepelt. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy volt olyan expartner, aki a többiekhez hasonlóan a nyilvánosság elé állt, azonban azt mondta, kapcsolatuk alatt nem kellett megélnie hasonló bántalmazást.