70 éves lenne Balász Fecó, és születésnapja alkalmából egy újrahangszerelt Korál-dalt jelentetett meg az egykori együttes dobos-hangmérnöke. Az új verziót az elmúlt években rögzítették a születésnapi koncertre készülve. Sajnos a zenész halálával ez már nem valósulhat meg. 

Balázs Fecó tavaly ősszel fertőződött meg koronavírussal. Egy ideig otthon betegeskedett, majd több hétig volt kórházban ápolták. A Kossuth- és Liszt-díjas zenész november végén halt meg a fertőzés okozta betegségben.

Balázs Fecó 2021. március 2-án töltötte volna a hetvenet, amire természetesen hatalmas Aréna-koncerttel készült volna. Sok baráttal, a régi zenekarral, a nagyon sikeres Korállal. A tervek szerint a legfontosabb Korál-dalok kerültek volna elő a koncerten újrahangszerelt verzióban. A dalok elkészültek, de sajnos már nem tudják előadni őket Balázs Fecóval.

A Korál dobosa, az ismert zenei producer, Dorozsmai Péter Balázs Fecó születésnapja alkalmából közreadta az Ugye nem hiszed el új verzióját, amihez a következőket írta: „régi álmunk volt, hogy újjászülessenek a fontos és szeretett dalaink, amelyek évtizedeket fognak át. Most nekirugaszkodtunk, hogy egy igazi meglepetéssel álljunk a közönségünk elé. Hangszereltünk, nagy zenekari felvételeket készítettünk, újrajátszottuk, és Fecó újraénekelte. Mielőtt befejezhettük volna együtt, Fecó elment. De a szerzeményei, a hangja, a játéka itt maradnak velünk.”