Keresztes Ildikó: Ha holnap meghalok, boldogan halok meg

Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Keresztes Ildikó a koronavírus-járvány miatt sok mindent átértékelt magában, és úgy érzi, nagyon szép élete van. 
Vágólapra másolva!

Keresztes Ildikó a Ripost7-nek adott interjújában őszintén mesélt arról az érzelmi hullámvasútról, amin az elmúlt egy évben ment végig. Neki is fájt, hogy nem állhatott színpadra, de azt mondja, saját lelkében óriási rendet tudott tenni. „Persze, hogy voltak mélypontjaim az elmúlt évben. Sírásban jó vagyok, bárkit megverek,

Mindig türelmetlen és önfejű voltam, de ez vitt előre. Ma már nem csapok azonnal az asztalra. Az alapvető egyéniségemet nem tudom és nem is akarom megváltoztatni, de a bölcsülés jó görbéje az, ha az ember okosodik, tapasztal, és ezáltal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lesz. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, de próbálok okosan öregedni. Türelmesebb lettem, csak magammal nem tudok az lenni” – mondta az énekesnő. A sírásról is bőven beszélt az interjúban: „miután lejövök a színpadról, gyakran csak arra vágyom, hogy egyedül legyek.

Nagy szerencse, ha egy ember tud sírni. Számomra a sírás egyfajta tisztulást jelent. Imádok örömömben sírni, bánatomban nem annyira, de abból is volt elég az életemben.”

Keresztes Ildikó Forrás: Instagram

Keresztes Ildikó az interjúban arról is beszélt, hogy az elmúlt egy évben bőven volt ideje átgondolnia az életét, és megtalálta a belső harmóniát: „ha most azt mondanák, holnap meghalok, boldogan halnék meg.

Nagyságok kollégája lehettem, amiért összetehetem a két kezem. Nagyon szép életem van. Most már tudom, el kell oda jutni, hogy az ember önmagában egy kerek egész legyen, de ezt a tudást nem adják 20 évesen. Lehet, hogy korábban nem mertem ezt kimondani, de boldog vagyok és egy kerek egész. A járvány időszaka talán arra volt jó, hogy sokan magukba nézzenek. Mindenkinek azt üzenem, hogy csak egy életük van, ne vesztegessék el veszekedésre, pénzhajhászásra, mert olyan gyorsan elröppen, hogy észre sem veszik. Az élet alapvetően k*va szép, ki kell használni. Vegyék el tőle, amit kínál” – idézi a Ripost az énekesnőt.