Bár még nem engedték ki a kórházból, már jobban van Törőcsik Mari. A színésznő telefonon beszélt legjobb barátjával, Bodrogi Gyulával is, akit meghatott, hogy hallhatta a hangját.

Jobban van Törőcsik Mari, akit egy hónapja kezelnek kórházban tüdőgyulladással - írja a Blikk. A háromszoros Kossuth-díjas színésznő telefonon kereste meg a lap újságíróját, hogy közölje a jó hírt, és hogy megköszönje az érte elmondott imákat.

Törőcsik Mari reméli, hogy az ünnepekre már hazatérhetForrás: Eöri Szabó Zsolt/Eöri Szabó Zsolt

– Köszönöm, hogy imádkoztak értem! Sokat jelent az emberek szeretete, tudom, hogy rengetegen szeretnék - és hisznek is abban -, hogy felgyógyuljak – mondta Törőcsik Mari. A színésznőnek bár javultak az eredményei, a kórházból egyelőre nem engedték ki. Reményei szerint azonban az ünnepek után már újra otthon lehet.

2016-ban állt utoljára színpadon

Szintén telefonon beszélt egykori férjével, legjobb barátjával, Bodrogi Gyulával. 

– Már korábban is mondták, hogy jobban van, de nem tudtunk telefonon beszélni. Ezért gondoltam azt, ha igazán jól lesz, akkor maga mondja majd el – mondta a színész, aki bevallása szerint elérzékenyült, amikor meghallotta Törőcsik Mari hangját. Bodrogi reméli, hogy a színésznőt hamarosan kiengedik a kórházból, és akkor meglátogathatja.

A rajongókat néhány hete sokkolta, amikor terjedni kezdett a színésznő haláláról szóló álhír. A lap szerint ezen a rokonai nagyon megdöbbentek és felháborodtak, és megkértek mindenkit, hogy távolítsa el a közösségi oldaláról a valótlanságot állító bejegyzést.

Törőcsik Mari 2012-ben döntött úgy, hogy visszavonul, de kisebb szerepeket később is elvállalt. 2016-ban állt utoljára színpadon, az egy évvel később bemutatott Aurora Borealis – Északi fény című film pedig az utolsó forgatása volt. A színésznő sokáig hitt abban, hogy visszatérhet a színpadra, de végül belátta, hogy egészségi állapota ezt már nem teszi lehetővé.