Törőcsik Marit hőemelkedéssel szállították a szombathelyi Markusovszky Kórházba velemi otthonából, majd kiderült, hogy tüdőgyulladást kapott, de nem a koronavírus támadta meg a szervezetét.

Még kórházban van, mivel nem akarják hazaengedni, mert biztonságosabbnak tartják, hogy ott van. Az állapota változatlan, tehát nincsen semmi baja, se tüdőgyulladás, se Covid, semmi nincsen. A járványra, meg a korára való tekintettel sokkal jobbnak látják az orvosai, ha bent marad"  - idézi Jordán Tamást, a család barátját a Ripost a Metropolra hivatkozva.

Törőcsik MariForrás: Eöri Szabó Zsolt/Eöri Szabó Zsolt

Azért nincsenek új hírek a művésznő állapotáról, mert a család nyugalmat szeretne neki, és kérik, hogy sehol ne terjesszenek álhíreket az állapotáról. 

Annyit kértek, hogy mostantól hagyjuk Marikát gyógyulni, és ne adjunk táptalajt a kétes híreknek és spekulációknak. Pár hete azt írták az interneten, Marika meghalt. Felháborító ez a sok valótlan butaság. Azt nem tudom én sem, hogy mikor engedik ki, remélem minél hamarabb. Addig, ha lehet, keresem, látogatom. Múltkor is nagyon örült, hogy bementem hozzá. Hála Istennek, mondhatom, hogy ahányszor meglátogatom, annak ő mindig örül  – tette hozzá Jordán.