Május 15-én egy fergeteges vígjátékkal, az Álmomban megcsaltál című előadással nyitja meg újra kapuit a Thália Színház.

A darab 14-i előpremierjét a Semmelweis Egyetem koronavírus-járvány elleni küzdelem élvonalában álló egészségügyi dolgozóinak ajánlották fel, így mondva köszönetet a járványhelyzet idején végzett emberfeletti munkájukért, és így kívánva nekik további kitartást.

Május 15-én egy fergeteges vígjátékkal, az Álmomban megcsaltál című előadással nyitja meg újra kapuit a Thália SzínházForrás: Origo

Az új Feydeau-Hennequin-darab főszereplői: Csőre Gábor, Gubás Gabi és Zayzon Zsolt.

A történet napjainkban játszódik a Francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle, az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a tévés híresség élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak - hogy életük még tökéletesebbé válhasson -, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja.
Az előadás Bagossy Levente csodálatos díszletében kerül színre, rendezője Kelemen József.

Május második felében visszatérnek a nagy francia kedvencek: a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban, amiben tavaly vette át Schell Judit szerepét Mórocz Adrienn, és a Rövid a póráz Szinetár Dórával, akivel ez az előadás májusban lesz először látható. És újra színre kerül az Alul semmi Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter és Pindroch Csaba főszereplésével.

Az előadások a hatályban lévő rendeleteknek megfelelőenkizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett lesznek látogathatók. Ezekről részletesen a Thália Színház felületein olvashatnak (www.thalia.hu, https://www.facebook.com/thaliaszinhaz). Jegyek már elérhetők online, és személyesen a színház jegypénztárában, nyitvatartási idő alatt.