Egy különleges relikviát őriz Boros Csaba: a csíkos füzetben a Republic egykori énekese jegyezte le a dalszövegeit. A zenekar frontembere azt is elárulta, az énekes özvegye mára új életet kezdett.

Különleges tárgyat őriz Boros Csaba, amit a Republic zenekar egykori énekesének, Bódi Lászlónak, vagyis Cipőnek az özvegyétől kapott - írja a Blikk. A csíkos iskolai füzetben számos szövegkezdemény, gondolat van leírva, amelyek egy új dalt is inspiráltak.

– Néha előveszem és lapozgatom. Nagyon kevés embernek mutattam meg eddig, mert nagyon személyes,  ezért is döntöttem el, hogy ezeket a sorokat, Cipő sorait nem szeretném soha felhasználni – mondta a lapnak Boros Csaba, aki azt is elárulta, Bagossy Norbert, a Republic új dalának szövegírója volt egyike azoknak, akik látták a relikviát.

Bódi László, vagyis CipőForrás: MTI/Kollányi Péter

Boros ezenkívül is számos emléket őriz, megvan neki annak a koncertnek a plakátja is, amelyet először kellett lemondani Cipő betegsége miatt. 

– Nemcsak a zenekar miatt, de tényleg mindennap beszélünk róla. Arról például, hogy állandóan lógtak a szálak a nadrágjából, mert mindig levágta a szárát ollóval, vagy hogy milyen vicces volt, hogy mindig egy számmal nagyobb zakót hordott, az édesapjáét  – emlékezett vissza a 2013-ban meghalt zenészre Boros.

A cikkből az is kiderül, hogy Cipő özvegye azóta új életet kezdett.