A barátságról, a hazaszeretetről, az önfeláldozásról és a csibészségről szól a Puskás, a musical

Puskás, a musical
Vágólapra másolva!
22 színész, 60 táncos, 30 gyerekszínész, 20 dal, ez mind, és ennél sokkal több a Puskás, a musical, amit most a Szegedi Szabadtéri Játékokon is megnézhet a közönség.
Vágólapra másolva!

A világ leghíresebb magyar embere, Puskás Ferenc 1945. augusztus 20-án játszott először a magyar labdarúgó-válogatottban: a Magyarország-Ausztria mérkőzésen az első válogatottbeli gólját is megszerezte!

Forrás: Puskás, a musical

1960. május 18-án Puskás négy gólt lőtt a Real Madrid–Eintracht Frankfurt mérkőzésen, a Bajnokcsapatok Európa Kupája (BEK) döntőjében: ennyi gólt azóta sem rúgott senki a BEK/BL-döntők történetében!

Forrás: Puskás, a musical

A Puskás-musical a legismertebb magyar ember – és minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapata, az Aranycsapat - történetét dolgozza fel, és állít nekik méltó emléket.

A színdarab teljes egészében valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A musical szereplői egykor létező emberek, minden, amit a színdarabban tesznek, a valóságban is úgy történt.

Forrás: Puskás, a musical

A Szegedi Szabadtéri Játékokon július 17-én és július 18-án, egyaránt 21.00 órai kezdettel mutatják be a nagy sikerű musicalt, amihez most

egy új szereplő is csatlakozik: Nemcsák Károly fogja játszani Farkas Mihály szerepét.

Forrás: Puskás, a musical

Az előadásnak nyílt próbája is lesz július 15-én, amire ingyenesen lehet regisztrálni az [email protected] címen, július 11-én éjfélig.

Az előadásokról további információ a musical honlapján és közösségi oldalán elérhető.

22 színész, 60 táncos, 30 gyerekszínész 20 dalon keresztül, tűzijáték, artisták és 120 négyzetméter ledfal segítségével megmutatja, hogy A Puskás, a musical a barátság, a hazaszeretet, az önfeláldozás és a csibészség musicalje.