A héten ismét új adással jelentkezett a Darázsfészek Újratöltve című szórakoztató paródiaműsor Bagi Ivánnal! A humorista népszerű műsorának friss adásában a hozzá illő megközelítésben foglalkozik a jelenleg nagyon aktuális genderelmélettel, és természetesen nem maradhatnak ki a celebek sem, akiket nyaralási terveikről kérdezett. 

A műsor legfrissebb adásában egyéb szenzációs hírek mellett lehull a lepel Tolvai Reni eddig nem látott szenzációs fotójáról is. 'Tolvai Reni kikandikáló mellei teljesen ledöbbentették az embereket', vagy 'felrobbant az internet, olyan szexi képet osztott meg az énekesnő!' Ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel találkozhat, aki beírja a keresőbe a volt megasztáros énekesnő nevét.

Tolvai ReniForrás: Tolvai Reni/Instagram

A most kiszivárgott fotója ezeknél is durvább, nem kis túlzással még az énekesi karrierjét is nagymértékben befolyásolhatja. Ugyanis a fotó pikantériája az, hogy úgy látható a képen az énekesnő, ahogy eddig talán csak édesanyja és szerelme, Kállay-Saunders András láthatta.

A szexi énekesnő polgárpukkasztó fotója és további színes álhírek megtekinthetők a Darázsfészek Újratöltve mai adásában.

  A legutóbbi adásért kattintson ide!