Mostantól nem lesz felszolgálás a Lufthansa járatain - részletek a Darázsfészek újratöltve álhíradójában

parkoló repülőgépek, koronavírus, repülőtér, Németország
16 March 2020, Brandenburg, Schönefeld/Ot Waßmannsdorf: Lufthansa aircraft are parked on the grounds of the Berlin-Brandenburg airport off the runway. The airline uses free space for aircraft that are currently not needed. Due to the worldwide corona epidemic, the group had to cancel tens of thousands of flights. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/ZB
Vágólapra másolva!
Mint ismeretes, a Lufthansa légitársaság az összes járatán megszünteti a hagyományos köszönési formákat, és a jövőben nem tesznek különbéget a férfi és női utasok között. Megdöbbentő részletek Bagi Iván műsorában!
Vágólapra másolva!

Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy mi lesz a megszólítási forma a légitársaság járatain, de a Darázsfészek újratöltve legutóbbi adásából kiderül, hogy az étel és ital felszolgálása megszűnik a Lufthansa gépein. Az utasok viszont - még ha enni és inni nem is kapnak - elmondhatják majd, hogy egy gendersemleges járaton utaznak. Ha kíváncsi arra, hogy miért nem lesz étel- és italfelszolgálás a járatokon, akkor mindenképpen nézze meg az alábbi videót!

A korábbi adásokért kattintson ide!