Történelemtanároknak is tetszett Bagi Iván augusztus 20-ról szóló szórakoztató kisfilmje - videó

Vágólapra másolva!
Példátlan siker, hogy egy nap alatt 100.000 ember nézte meg Bagi Iván augusztus 20-ról készült szórakoztató történelmi videóját. A Karinthy-gyűrűs humorista álmában sem gondolta volna, hogy a "Sétatörténelem" című sorozatának második epizódját ennyire szeretni fogják a nézők. A kisfilm sikeréről Bagi Iván humoristát és Duhonyi Józsefet, a sorozat producerét kérdezte a Bors.
Vágólapra másolva!

"Először is szeretném megköszöni a nézőknek, amiért ilyen sokan kíváncsiak voltak a Sétatörténelemre! A videó megjelenése óta rengeteg gratulációt és pozitív visszajelzést kapok a közösségi oldalamon és személyesen az utcán az emberektől. Külön öröm számomra, hogy jónéhány történelemtanár újra megerősítette felénk, hogy ezt a részt is le fogják játszani a diákjaiknak az óráikon. Ez óriási dolog számunkra!" - mondta Bagi Iván.

Majd Duhonyi József vette át a szót:

"Annyit szeretnék hozzátenni ahhoz, amit Iván elmondott, hogy a tanárok még azt is megjegyezték a videóval kapcsolatban, hogy egy közérthető, fiatalos, könnyed stílusú kisfilmről van szó, amely véleményük szerint le tudja kötni a mai fiatalságot. Egyébként hozzám is eljutott az a videó a minap, amely az utca emberét kérdezi az államalapítási ünnepünkkel kapcsolatosan. Sajnos nagyon sokan nem tudták, hogy pontosan mit is ünneplünk augusztus 20-án. Éppen ezért abszolút hiánypótló filmről beszélhetünk. Ezért, úgy gondolom, ha már legalább egy olyan fiatal megnézte a "Sétatörténelem" című videónkat, akinek eddig fogalma sem volt, hogy mit ünneplünk e jeles napon, akkor már megérte elkészítenünk a filmet" - mondta a producer.

Ha még nem látta volna, alább megtekintheti a kisfilmet: