Damu Roland botrányos videójára törtek-zúztak a belvárosban - részletek Bagi Iván álhíradójában

Darázsfészek újratöltve 51
Vágólapra másolva!
Kedden ismét vidám percekkel jelentkezett a Videa csatornáján a Darázsfészek újratöltve című szórakoztató műsor! Bagi Iván népszerű paródiái láttán a jó kedv borítékolható!
Vágólapra másolva!

Az álhíradó legutóbbi adásából kiderült, hogy nagy veszélyben vannak celbjeink - ugyanis támadásba lendültek ellenük az agyevő amőbák! De riport látható arról is, hogy micsoda káoszt okoztak Kisvárdán az ukrán mókusok. Az állatoknál maradva, a műsor házigazdája beszámol arról, hogy melyik az a különleges állat, amivel mindazok találkozhattak akik az elmúlt napokban ellátogattak a városligeti állatkertbe. S ha még ez nem lenne elég: a műsorból kiderül, hogy egy magyar celeb miatt csökkenhetett a Maldív-szigetek területe több négyzetkilométer.

Az adás végén egy meglepetés vendég is tiszteletét tette a műsorban, ám az, hogy ki ő, maradjon meglepetés. Annyit azonban elárulunk előljáróban, hogy van egy Babettája, és menet közben üvölti, hogy „Izirájder öcsém,ízirájder!" Szem tehát ismét nem marad szárazon. Ne maradjon le, nézze meg a Darázsfészek újratöltve legutóbbi adását a hét poénjaiért az alábbi videóra kattintva!