Tizenkét kismacskát nevel, unokázik és a ház körüli teendőket végzi Charlie

Elhunyt Horváth Charlie felesége, az énekes még aznap színpadra lépett - önszántából tv bulvár
Horváth "Charlie".
Vágólapra másolva!
Tizenkét kismacskát nevel, unokázik és a ház körüli teendőket végzi. Ez jelenti a pihenést és a kikapcsolódást Charlie-nak a rengeteg koncertje között. Az énekes jelenleg két különleges fellépésére is készül: november 6-án az Arénában áll színpadra, ennek ingyenesen látogatható főpróbája Martonvásáron lesz szeptember 11-én.
Vágólapra másolva!

– mondta Charlie, aki az idei nyarat lényegében végigkoncertezte. A turné szünetében természetesen fontos számára a kikapcsolódás.

Amellett, hogy a tizenkét kismacskáját nevelgeti, a Kossuth-díjas énekes unokája most kezdte meg az iskolát, de a ház körüli tennivalók is remekül lefoglalják, amikor

nem éppen a barátaival dolgozik. Charlie büszke rá, hogy a legjobb zenészekkel játszik, akikkel mindig öröm színpadra lépni.

Horváth Charlie Forrás: MTI/Kallos Bea

Hamarosan pedig nagyszabású koncertet adnak: november 6-án a Papp László Budapest Sportarénában egymás után lép fel a Charlie Band és a Tátrai Band.

– Tibusszal játszottam a legtöbbet, kezdve az Olimpiától a Generálon át a Charlie Bandig.

Ezúttal azonban a két zenekar külön-külön ad koncertet, majd a végén lesz egy közös dzsembori mind a tizenöt zenész részvételével.

Charlie arénás nagykoncert főpróbáját szeptember 11-én tartja Charlie Martonvásáron, az ingyenesen látogatható Fülesbagoly Fesztiválon. A koncert fél kilenckor kezdődik a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ szabadtéri színpadán.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.