Kiderült: sokan szeretnek darázsfészekbe nyúlni Bagi Ivánnal

Darázsfészek újratöltve
Vágólapra másolva!
Egyre többen nézik Bagi Iván álhíradó-sorozatát, a már a félszázadik adáson is túlfutó Darázsfészek újratöltve című paródiaműsort. "Nagyon szép eredmény, hogy a Videán pár nap alatt 170 ezer emberhez jutott el műsorom, összesen pedig több, mint 1.300.000 ember látta már a 'Darázsfészek újratöltve' című műsor valamelyik epizódját, ugyancsak a Videán" - mondta a humorista az elismerésre méltó nézettségi adatok kapcsán. A parodista műsorának előző adását is néhány nap leforgása alatt több mint 168.000-en látták a Videa videómegosztó oldalon.
Vágólapra másolva!

Ha valaki még nem ismerné: a "Darázsfészek újratöltve" az a műsor, amelyben Bagi Iván, a Karinthy-gyűrű díjas humorista hétről-hétre pellengérre a állítja a hazai celebeket, és természetesen a velük kapcsolatos újdonságokat, amelyeket kacagtató álhírek formájában tálal.

Darázsfészek újratöltve Forrás: Darázsfészek újratöltve

Az internetes műsora népszerűségéről Bagi Iván így nyilatkozott:

"Elmondhatatlan öröm a számomra, hogy az emberek nyitottak még a minőségi humorra. Főleg úgy, hogy a mai világban percenként több ezer tartalom kerül fel az internet különböző közösségi és videómegosztó oldalaira csak Magyarországon. Csodálatos eredménynek tartom továbbá azt is, hogy a Videán pár nap alatt 170 ezer emberhez jutott el műsorom, összesen pedig több, mint 1.300.000 ember látta már a 'Darázsfészek újratöltve' című műsor valamelyik epizódját, ugyancsak a Videán. Ez nem kis dolog véleményem szerint" - mondta a humorista.

"A műsoraim sikerét soha sem a nézőszámból mérem le, hanem inkább abból, hogy az utcán milyen visszajelzéseket kapok a nézőktől. Hála Istennek, úton-útfélen elismerő szavakkal és pozitív véleményekkel állítanak meg az emberek. Hihetetlenül jól esik!" - avatta be az Origót Bagi Iván.

- zárja szavait nevetve Bagi Iván.

Darázsfészek újratöltve Forrás: Darázsfészek újratöltve

Bagi Iván internetes műsora a "Darázsfészek újratöltve" legfrissebb adása ezen a linken elérhető. Érdemes megnézni, már csak azért is, mert látható abban Tóth Andi énekesnő legújabb szerelme is, akit felvállalt a nyilvánosság előtt.