Kiderült, mivel utaztatja feleségét Berki Krisztián - részletek Bagi Iván álhíradójában

Krisztian Berki #aberki, Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Eltiltása ellenére ismét volán mögé ülhet Berki Krisztián. A botrányhős celeb most egy jogi kiskaput használhat ki azért, hogy ismét vezethessen. De hogy pontosan mire is készül Berki, és mit szól hozzá kedvese, Mazsi, az kiderül a következő videóból!
Vágólapra másolva!

Ezen a héten is új adással jelentkezett Bagi Iván népszerű szórakoztató paródiaműsora, a Darázsfészek újratöltve! A vicces álhíradó legutóbbi adásában Bagi Iván olyan hírességeket vesz célba, mint Mark Zuckerberg, Fekete Pákó, Emilio, Győzike, Gáspár Laci, Kasza Tibi, valamint Szabó Zsófi!

A népszerű humorista ezúttal is égetően aktuális témáknak jár utána, például, hogy miért állt le órákra a Facebook - a műsorban még maga Mark Zuckerberg is megszólal az ügyben. A híradóból többek között kiderül, hogy miért látták újra együtt Tolvai Renit és exét, Kállay Saunders Andrást, és hogy eltiltása ellenére, hogyan ülhet ismét volán mögé Berki Krisztián. De a botrányos leleplezések sora itt még nem ér véget, hiszen kiderül, miért haragudott meg Bangó Margit szinte engesztelhetetlenül Emilióra. A Darázsfészek híradója egy megdöbbentő videót is bemutat arról, hogy mivel keresi titokban a kenyerét a nézők elől teljesen eltűnt Fekete Pákó. Akinek pedig még ez sem elég, a Karinthy-gyűrűs humorista beszámol arról is, hogy a legnagyobb közösségi oldalak leállása hogyan érintette a hazai celebeket, így Kasza Tibit, Gáspár Lacit, Győzikét, és Szabó Zsófit. A teljes műsor megtekinthető az alábbi videóra kattintva. Ne hagyja ki, érdemes megnézni! A nevetés most is garantált!