Csocsesz hamarosan új dalokkal örvendezteti meg a rajongóit, ráadásul mindjárt két albumot is jegyez. Nyolc év után először ad ki új lemezt, rajta egy olyan számmal, amellyel márciusban elvesztett feleségének üzen.

Mint azt korábban az Origo is megírta, idén márciusban a mulatós zenész, Csocsesz elveszítette 58 éves feleségét. Az asszony életéért 17 napig küzdöttek az orvosok, de nem tudott felépülni a koronavírus-fertőzésből.

Csocsesz most a Borsnak elmondta, hogy tartalmas hetek állnak mögötte. Rengeteg fellépése volt, ahogy mondja, minden felkérést elvállalt, amivel megkeresték. A koncertek mellett az összes szabadidejét arra fordította, hogy saját szerzeményeket írjon és hangszereljen.

Egyszerre két lemezt fogok kiadni két héten belül - kezdte a Borsnak az énekes, aki mindent megtett azért, hogy igazán különleges album születhessen. Ehhez persze elengedhetetlenül szükséges volt, hogy kiöntse a szívét még akkor is, ha ezzel borzasztóan fájdalmas sebeket tépett fel.

Az egyik albumra írtam egy emlékdalt Keresem éjjel-nappal címmel, ami kifejezetten neki szól és az életemet énekelem el benne. Eléggé szívhez szóló, mindenkinek könnybe lábadt a szeme, akinek eddig megmutattam

- mondta őszintén az énekes.

"Amikor jött a szöveg és jöttek a dallamok, akkor egyfolytában könnybe lábadt a szemem, mert ezt egyszerűen nem lehetett másképp megírni. Egy héten keresztül készült a dal és teljesen lehúzott, mert annyira szívhez szóló. Kifejezetten éreztem, hogy megkönnyebbültem, mert egy csomó fájdalmat kiírtam, "kiénekeltem" magamból - öntötte ki a szívét Csocsesz.

Ezt lezárni soha nem lehet. Vannak jobb és rosszabb időszakok, például nemrég volt a névnapja és közeledik a halottak napja is. Jön a rokonság, emiatt ez egy próbatétel lesz, mert mindenkinek rettenetesen hiányzik - mondta szomorúan az énekes.

"Mindenben csak a jót látta és azon dolgozott, hogy mosoly és boldogság legyen. Egy ilyen embert nagyon nehéz elengedni. Az én életemben már nem lesz senki, aki a nyomába érne és a helyére léphet. A külvilágnak már nem mutatom a fájdalmamat és nem is engedem meg magamnak, hogy ez bármit is befolyásoljon. Ezt magánügyként próbálom kezelni. Tény, hogy nehezen viselem, de azt otthon a négy fal között teszem" - vallotta be a zenész, aki március végén örök búcsút vett a feleségétől.