Semmit nem tudnak Csűrös Karoláról

Csűrös Karola
Vágólapra másolva!
A Szomszédok egykori sztárja hónapok óta küzd a betegségével, egykori színészbarátaival is ritkán beszél. Úgy tűnik, születésnapján sem akar beszélni továbbra sem senkivel, telefonján csak sípolás és hangposta jelentkezik - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Csűrös Karola november 6-án töltötte be 87. életévét. Férje két éve bekövetkezett halála óta a színésznő szinte alig kommunikál a külvilággal, legjobb barátai és egykori színésztársai is aggódnak érte. A művésznő állapota az utóbbi időben romlani kezdett. A Blikk többször is próbálta elérni őt hogylétéről érdeklődve, legutóbb szeptemberben hívták fel, most pedig születésnapja előtt próbálták elérni, de sikertelenül.

- írja a lap.

A színésznő a férje, a Szomszédok című sorozat atyjának, Horváth Ádámnak halála óta kedvetlen, és miközben a lelki megpróbáltatásokkal is meg kell küzdenie,

nemrég el is törte a térdét és az állapota sem javul olyan gyorsan, mint azt szerettei remélték.

Csűrös Karola Forrás: MTI/Illyés Tibor

Csűrös Karola legutóbb augusztusban volt látható a nyilvánosság előtt, amikor meghalt férjének állítottak emléket az újlipótvárosi otthonánál. A Blikknek áprilisban nyilatkozott utoljára. Akkor azt mondta, hiába kapta meg a koronavírus-elleni védőoltását, nagyon rosszul érinti, hogy ennek ellenére sem tud kimenni férje sírjához évfordulójukon:

A Szomszédok Etusa gyakorlatilag két éve szobafogságra van ítélve. Talán nem is csoda, hogy időnként erőt vesz rajta a magány és nincsen kedve semmihez.

Csűrös Karola színművész és férje, Horváth Ádám rendező 2016. november 8-án Forrás: MTI/Illyés Tibor

A művésznő jóbarátja, Pásztor Erzsi korábban azt mondta a Blikknek: „Felajánlottam neki, hogy meglátogatom, de éreztem a hangján, hogy nincs elragadtatva az ötletemtől, ezért nem is erőltetem. Majd ha lesz kedve, szól. Néha tényleg nagyon kedvetlen, olyan, mint amikor depressziós az ember, de ez csak időszakos nála. Remélem, hamarosan teljesen felépül, aztán tudunk együtt programot szervezni”.