Az Omega legendás frontembere, Kóbor János, és az egykori ökölvívó mulatós sztár, Bunyós Pityu is kórházi kezelésre szorul koronavírus miatt.

A 78 éves Kóbor Jánosnak kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta a szereplést. A zenész egyik barátja a Blikknek azt mondta, hogy bár az énekes nem retten meg egy kis betegségtől, de a felesége, Zsóka nem kockáztatott, azonnal kórházba vitte a férjét, akit bent is tartottak.

Azt nem tudni, hogy mit találtak az orvosok. Kóbor korábban többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

Kóbor János énekes az Omega megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő koncerten, 2017. december 28-ánForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

– Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom – nyilatkozta tavaly a lapnak Kóbor. Azt nem tudni, hogy azóta meggondolta-e magát, és felvette-e az oltást.

Bunyós Pityu is kórházban

A mulatós sztár Bunyós Pityu legalább egy hete szenved már a Covidtól, szintén kórházban kezelik. A Blikknek telefonon nyilatkozott: – Beteg vagyok, nagyon nem érzem most jól magam. Kórházban ápolnak, remélem, jövő héten egy kicsit bővebben is beszámolhatok az állapotomról – mondta alig érthetően a telefonba Bunyós Pityu.

Bunyós PityuForrás: Sláger TV

Az egykori sportoló nehéz időszakon van túl, mert nemrég vesztette el édesanyját, aki a világszerte terjedő betegség áldozata lett.