Húsz év után távozik a Madách Színházból Polyák Lilla. A színésznő azt írta, hogy az elmúlt években egyre több meghatározó ponton távolodtak el az elképzelései a Színház vezetésével.

– Az elmúlt 20 évben folyamatosan jelen voltam a Madách Színházban, és bár az elmúlt 8 évben már nem kaptam új feladatot, a régi darabjaimat továbbra is nagy örömmel játszottam. Sajnos az elmúlt években egyre több meghatározó ponton távolodtak el az elképzeléseink a Színház vezetésével, ezért a mai nappal fájó szívvel búcsút vettem a Madách Színháztól – írja csütörtök délutáni bejegyzésében Polyák Lilla.

A színésznő azt is hozzátette, hogy rengeteg fantasztikus művészt, technikust, asszisztenst, az irodákban dolgozó szakembert ismert meg, és nagyon jó szívvel gondol az elmúlt 20 év számtalan szakmai sikerére, mely a Színházhoz és az ottani előadásokhoz köti.

Polyák Lilla a 2001/2002-es évadban csatlakozott a Madách Szníhához, ahol több főszerepet is játszott. Őt láthatta a közönség többek között Mary Poppins, Anna Karenina szerepében és az Én, József Attila című zenés előadásban, Kozmutza Flóraként is.