VOLT Fesztivál 2022: a Muse és a Killers is fellép

Volt2016 volt fesztivál sopron
Vágólapra másolva!
A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban. A most bejelentett előadók között állócsillagnak számító stadionsztárok, a legaktuálisabb nevek és állandó fesztiválkedvencek egyaránt szerepelnek - idézte Lobenwein Norbertet, a VOLT egyik alapítóját, főszervezőjét az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény.
Vágólapra másolva!

Mint írták, jövőre eljön Sopronba a világ egyik legjobb koncertzenekarának számító Muse, az idén augusztusban friss lemezanyagot megjelentető Killers, a kanadai pop-punk kiemelkedő csapata, a SUM41 és a brit metalcore alakulat, a Bring Me the Horizon.

Jön továbbá a multiinstrumentalista brit énekes-dalszerző Yungblud és a világ egyik legismertebb és legsikeresebb keresztény rockbandája, a Skillet. 2020-ra várt, de elmaradt koncertjét pótolja a VOLT-on Passenger, érkezik az aktuális rapszíntér izgalmas alakja, Scarlxrd, valamint a dj-producer Borgore. Szintén Sopronba várják a dubstep és drum and bass producer-dj FuntCase-t és Virtual Riot német dj-t, elektronikus zenei producert.

"A kezdetek óta jellemző a VOLT-ra a kifejezetten erős élő zenei vonal. A 2022-es program ehhez képest is komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét" - fogalmazott Lobenwein Norbert.

Pillanatkép a 2016-os fesztiválról Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Telekom VOLT Fesztivált - több más nagy rendezvényhez hasonlóan - tavaly és idén sem rendezték meg a járvány okozta bizonytalanságok miatt.