Oszvald Marika mindent megtesz a fertőzés ellen

Oszvald Marika
Budapest, 2015. március 16. A Kossuth-díjjal kitüntetett Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Budapesti Operettszínházban 2015. március 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő komolyan veszi a koronavírus elleni védekezést. Már azelőtt maszkot hordott, hogy ismét kötelezővé tették volna az üzletekben, és már a harmadik oltást is felvette. Oszvald Marika nagyon elővigyázatos, amikor csak lehet, kerüli a tömeget.
Vágólapra másolva!

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő gőzerővel dolgozik, készül a darabjaira, ám őt is aggasztják a koronavírussal kapcsolatos hírek. Már felvette a harmadik oltását, de továbbra is nagyon odafigyel az egyéb megelőző intézkedésekre - írja vele készült interjújában a Metropol.

- szögezte le Oszvald Marika.

"A színházon kívül nem szeretek nagy tömegben lenni, és a számokat látva próbálom is most kerülni ezeket a helyeket. Például a nagyobb bevásárlóközpontok közelébe nem is megyek. Ha a bevásárlásról van szó, akkor azt inkább a piacon intézem.

de sajnos sokaknál azt látom, hogy hiába kötelező, még mindig nem veszik fel a maszkot" - árulta el a színésznő.

Oszvald Marika még akkor is hordta az egészségügyi maszkot, mikor a járvány lecsengőben volt.

- tette hozzá a lapnak.