A hétfőn meghalt Kóbor János még februárban beszélt egy interjúban arról, mit szeretne, hogyan vegyenek tőle végső búcsút. Az énekes hetek óta volt kórházban, koronavírussal kezelték.

Kóbor János még februárban beszélt arról a Ripost7-nek: zenésztársai halálának árnyékában ő maga is óhatatlanul el-elgondolkozik az elmúláson - idézi fel cikkében a Bors. Ekkor árulta el: noha nem készül a halálra, már most kikötötte, hogyan búcsúzzanak majd tőle a szerettei.

Kóbor János még februárban beszélt arról a Ripost7-nek: zenésztársai halálának árnyékában ő maga is óhatatlanul el-elgondolkozik az elmúlásonForrás: Omega együttes Facebook-oldala

– A temetésekről úgy jöttem el, hogy óhatatlanul már az elkerülhetetlenről, a sajátomról gondolkodtam. Hamvasztás lesz, ez nem kétséges. Helikopter, Balaton közepe, szórás. Igen engem szórjanak a Balatonba, és hogy egy kicsit morbidok legyünk, nyáron kell meghalni. Persze nem a most következőn, majd valamikor, mert nem lenne jó, ha a jégre szórnának - mondta akkor a Ripost7-nek az énekes.

A legendás Omega együttes énekesének halálhírét hétfőn közölte a zenekar a Facebook-oldalán. 

Kóbor János hetekig kórházban volt, lélegeztetőgépen, a koronavírus-fertőzés miatt a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kezelték.