Demjén Ferenc koncertjén lépett fel utoljára Kóbor János és Balázs Fecó

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
Demjén Ferenc tavalyi koncertjén állt utoljára színpadon Balázs Fecó és Kóbor János. A zenész már készül az idei év végi Arénás koncertjére, szerinte van tartozásuk bőven a közönségük felé.
Vágólapra másolva!

– A járvány miatt hosszú ideig szinte elbújtam a világ elől. Otthon, a vidéki birtokon teljesen visszavonultan éltünk, éltem a párommal, az állatainkkal, élvezve a csendet. Jólesett a nyugalom, biztonságban éreztem magam, de bevallom, dolgozni nem volt nagy kedvem. Ilyenkor nehezebben születnek a dalok, a gondolatok, a dallamok.

mondta a Blikknek Demjén Ferenc. A zenész az immár szokásos év végi Arénás koncertjére készül, és mint elmondta, nagyon várja ezt az eseményt, mert úgy érzi, van tartozásuk bőven a közönségük felé.

– Tavaly a járvány miatt nem tudtunk színpadra állni, és ez nagyon fájdalmas emlék. Többször is mondtam korábban, és ezt egyre hatványozottabban érzem, ahogy múlik az idő: engem valóban a közönség szeretete tart életben és tart a színpadon. Nem szoktam panaszkodni, hogy itt fáj, vagy ott fáj, ráadásul ha kigyúlnak a fények, és a mikrofon mögé állhatok, előttem sok ezer kedves ember, akkor semmi nem számít. Jó lenne most is így gondolkodni, de túl sok minden történt velünk, körülöttünk az elmúlt időszakban – mondta Demjén a lapnak.

Új időszak kezdődik

A cikkből az is kiderül, hogy ezúttal nem lesz vendégelőadó a koncerten.

Megdöbentő, hogy épp az én bulimon álltak utoljára közönség előtt – mondta a zenész, aki szerint a gyász közepette is muszály előrenézni, és úgy érzi, koncertje afféle vízválasztó lesz.

Demjén Ferenc: A legutolsó bulin még ott volt mellettem Balázs Fecó és Kóbor János Mecky, a szívem szakad bele, már egyikük sem él Fotó: Hirling Bálint - Origo

– Ezt hittel vallom: le kell zárnunk ezt a rossz, félelmekkel, veszteségekkel, fájdalmakkal teli, sötét időszakot. Túl kell lépni az elmúlt hónapok lelki nyomásain. Új időszak kezdődik, s talán a dalaim segítenek abban, hogy higgyünk ebben – mondta Demjén Rózsi.

A lapnak a zenész producere megerősítette, hogy lesz koncert, Rózsa István ugyanakkor arra kérte a közönséget, hogy vigyenek magukkal védettségi igazolványt.