Tavaly nyáron még optimistán nyilatkozott a solymári lakástűzben meghalt, 41 éves színművész - írja a Ripost.

Babicsek Bernát a B Cool magazinnak adta utolsó interjúját, 2021 nyarán. Akkor, bár a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet őt is megviselte, tele volt tervekkel, és komoly életmódváltáson ment keresztül.

Babicsek BernátForrás: Babicsek Bernát/Instagram

„Kaptam egy szerepet a Fergeteges látogatás című darabban, melyben egy kisportolt karaktert kell megformálnom. Szinte végig félmeztelen leszek a színpadon, így nem volt kérdés, hogy ezért a szerepért előre kell dolgozni. Két hónap alatt tizenkét kilót adtam le, gyakran kérdezik, hogy mi volt a receptem, hogy csináltam, melyre általában csak azt felelem: szenvedéssel, és akkor a részletekről már nem szoktak érdeklődni" – mesélte a portálnak Bernát tavaly nyáron.

A színész akkor azt is elárulta, hogy naponta kétszer edzett, reggel és este. Emellett nem vitt be többet napi 1600 kalóriánál, fehérjedúsan, zöldség és tojás formájában. Ekkor épp abban az izgalmas időszakban volt, hogy első online színházi premierjére készült.

A színészként és harmónikaművészként is ismert Babicsek Bernát volt az áldozata a hétvégi solymári lakástűznek. Holttestét szülei találták meg szombaton, amikor átmentek fiúkhoz, akit nem értek el telefonon.