Márki-Zay testőre összetűzésbe keveredett Péterfi Judittal, derül ki a Darázsfészek álhíradójából

Péterfi Judit
Vágólapra másolva!
Ismét fergeteges poénokkal jelentkezett a Darázsfészek újratöltve legújabb, 72. adása a Videán! Bagi Iván népszerű szórakoztató paródiaműsora ez alkalommal sem kíméli a nézők rekeszizmait. A humorista ezen a héten is olyan hazai hírességeket állított paródiáinak célkeresztjébe, mint Szabó Zsófi, Tóth Andi, Berki Krisztián, Kasza Tibi, Bye Alex vagy éppen Márki-Zay Péter.
Vágólapra másolva!

A műsor vicces álhíradójából kiderül, hogy milyen véletlen baleset érte koncertre menet Tóth Andit, ahogy az is, hogy Kulcsár Edina és Csuti után Szabó Zsófi is szakított párjával. De megtudhatjuk azt is, hogy ki miatt változik ennyit Bye Alex külseje, továbbá azt, hogy politikai mozgalmat alapított Kasza Tibi.

A műsor készítői utána jártak annak is, hogy ki az Alföldön kószáló titokzatos fekete párduc gazdája. Sőt, a Darázsfészek műsorának sikerült megszólaltatnia Magyar Györgyöt is, aki elárulta, újabb komoly probléma adódott a baloldali összefogás körül, ami Márki-Zay Péterrel függ össze. Ne maradjon le Bagi Iván legfrissebb álhíreiről, és tekintse meg a Darázsfészek újratöltve legújabb adását az alábbi videóban!