El kellett halasztani Adele Las Vegas-ba meghirdetett koncertsorozatát. Az énekesnőnek öt év után ezek lett volna az első élő fellépései, sírva kért elnézést a rajongóitól.

Sírva jelentette be Adele a közösségi oldalán, hogy el kell halasztania a Las Vegasba meghirdetett koncertjeit - írja a Sky News. A brit énekesnő a november végén bejelentett Weekends With Adele programsorozat szerint január 21. és április 16. között minden hétvégén két koncertett adott volna a Caesars Palace-ban található 4300 férőhelyes Colosseum színházban. Adele-nek öt év után ezek lettek volna az első élő fellépései.

Az énekesnő a Twitteren közzétett videóüzenetében azonban azt mondta, hogy a Covid, illetve a szállítási nehézségek miatt le kellett mondani a fellépéseket. Ahogy fogalmazott, a stábja felét sújtja a betegség, így lehetetlenné vált a műsor megszervezése. Az énekesnő többször is elnézést kért a rajongoktól, és megígérte, hogy amint a műsor elkészül, találnak új dátumot a show-nak.

A nyárra, a Hyde parkba meghirdetett két koncerten kívül a most lefújt Las Vegas-i eseménysorozat lett volna az egyetlen, ahol az énekesnő új, 30 című albumát népszerüsítette volna.