Gattyán György világklasszis focistákkal erősíti mozgalmát, derül ki a Darázsfészek álhíradójából

Mentőautó Adomány Balatonfüred Gattyán György
Gattyán György mentőautót adományoz az OMSZ-nek Balatonfüreden, A képen Gattyán György
Vágólapra másolva!
A politikai babérokra törő milliárdos a jelek szerint nem tud leállni, ugyanis hétről hétre újabb képviselőjelölteket indít frissen alakult pártja színeiben, akiknek személye néha igazán meghökkentő lehet.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a pornómilliárdos múlt héten számolt be arról, hogy az április 3-i választáson elindítja VV Tommyboyt, a volt valóságshow-hős sztriptíztáncost, továbbá Détári Lajos futballikont, és kizárólag csak a 10 és 16 évesek körében ismert fiatal tiktokkert, Halmi Bajnokot. Egyelőre ezzel az impozáns névsorral kezdte meg a "Megoldás Mozgalom" képviselői összeállítását. Ahogy tehát tapasztalhatjuk, az üzletember naponta tud nekünk meglepetést okozni.

Ezen a héten a pornómilliárdos még váratlanabb ötlettel rukkolt elő, mivel két olyan világklasszis futballistával tárgyal jelenleg is, akiket talán még az Európai Parlament is szívesen fogadna! A Darázsfészek újratöltve stábja ennek járt utána, és megtudta, hogy ezúttal kiket szemelt ki a pártvezér annak érdekében, hogy bejussanak a 2022-es választáson a magyar parlamentbe. Az alábbi videóból minden kiderül: