Nagy az érdeklődés az Elk*rtuk után a nemzetközi filmpiacon is

Elk rtuk, Kálomista Gábor
Jelenet az Elk.rtuk című filmből.
Vágólapra másolva!
Az Elk*rtuk című politikai krimi is ott van a European Film Marketen számos, a Helmeczy Dorottya - Kálomista Gábor producerpáros által készített film mellett. A Berlinaléhoz köthető európai filmpiacon a legjelentősebb terjesztők és gyártók tárgyalnak arról, hogy melyik nemzetközi forgalmazó veszi meg és mutatja be külföldön a filmeket. A világ minden tájáról jelen vannak itt a filmes alkotók és a szakemberek.
Vágólapra másolva!

A világjárvány miatt 2022-ben a European Film Market az online térbe költözött, ahol a filmvilág valamennyi jelentős gyártója és forgalmazója képviseli magát február 10. – 17. között. Ma nyílik a Megafilm virtuális standja is, itt a huszonöt éves gyártócég teljes portfóliója látható, kiemelt fókuszban az El a kezekkel a Papámtól!, a Nyitva és az Elk*rtuk című mozifilmekkel.

A Megafilm készítette az elmúlt év legnagyobb port kavaró és legnézettebb politikai krimijét, az Elk*rtuk című filmet, amelyet a hazai premier után Brüsszelben, Los Angelesben és Erdélyben is nagy sikerrel mutattak be. A nemzetközi vetítéseknek azonban itt még nincs vége, az európai filmpiacon is nagy az érdeklődés a 2006-os magyarországi eseményeket feldolgozó film után.

Elk.rtuk Forrás: Megafilm

- mondta Helmeczy Dorottya producer.

Elk.rtuk Forrás: Megafilm

Dudás Viktor, a Megafilm értékesítési tanácsadója szerint, az Elk*rtuk című politikai krimi izgalmas színfoltja az idei marketnek. Miként fogalmaz:

– magyarázta a szakember, majd hozzátette: Az Elk*rtukat nagyon jól fogadják, a külföldi vásárlók számára egyáltalán nem lényegesek azok a politikai felhangok, amelyek Magyarországon kísérték a filmet. Dudás Viktor szerint a legtöbb vásárlót az érdekli, hogy egy jól sikerült politikai krimiről van szó, amelyben nagyon erős a szerelemi szál is.