Szakcsi Lakatos Béla: Az idei választás legnagyobb tétje, hogy ne sodródjunk bele a háborúba

PETŐFI Sándor, Petőfi Zenei Díjak, MTVA, átadás, díj, petőfi, zene, zenész
Budapest, 2022. január 23. Az életműdíjas id. Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, a Nemzet Művésze játszik hangszerén a Petőfi Zenei Díjak átadásán az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2022. január 20-án. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját, Petőfi Sándort formázó szobrokat tizenegy kategóriában kapták a hazai könnyűzene legjobbjai, immár hatodik alkalommal. MTI/Cseke Csilla
Vágólapra másolva!
"Ha ez a kormány marad, a gázellátás és az energiaellátás is biztosított lesz, és folytatódnak a fejlesztések is" – mondta Szakcsi Lakatos Béla, jazz-zongorista, zongoraművész, zeneszerző, Kossuth-díjas művész. Hozzátette: "Ez a kormány a kultúrát is támogatja, sőt, azokat is, akik kritizálják. Amit 12 év alatt a romokból felépített az Orbán-kormány, az fantasztikus, és a családtámogatási rendszer is kiemelkedő. Az ellenzék csak annyit mond, hogy minden rossz – ez pedig nem előremutató" - mondta Szakcsi Lakatos Béla.
Vágólapra másolva!

A világhírű jazz-zongorista azt mondta: azért is támogatja ezt kormányt és Orbán Viktort, mert higgadt és kimért, még a legnehezebb időkben is.