Három fekete alsónadrág, sátor a privát szakácsnak - különleges kérések a VOLT Fesztiválon

VOLT Fesztivál 2019
Vágólapra másolva!
Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon-kártyát kért az idei Telekom VOLT Fesztivál nagy sztárjai közül, derül ki a szervezők sajtóközleményéből, amelyben azt is ígérik, hogy a brit Muse zenekar igazi megaprodukcióval készül az egy hét múlva nyitó fesztiválra.
Vágólapra másolva!

Óriási produkciót hoz a VOLT-ra a Muse. A hatvanfős stáb három nagy busszal érkezik Sopronba, a technikát négy kamion szállítja a helyszínre. A zenekar június 21-én, a nyitónapon lép fel a VOLT Telekom nagyszínpadán, ahol a hazai rajongók az elsők közt lehetnek, akik élőben hallhatják a Muse augusztusban megjelenő Will Of The People című lemezének címadó dalát. Az új szám alig két hete jelent meg a legnagyobb videómegosztón és már majdnem másfél millióan voltak rá kíváncsiak. A nemsoká' megjelenő új kiadványról egyébként korábban a zenekar frontembere így írt:

A 'Will Of The People' Los Angelesben és Londonban készült, a világban növekvő bizonytalanság és instabilitás ihlette. A világjárvány, a háborúk, a tiltakozások és zavargások, a nyugati demokráciák bizonytalanságai, a teret nyerő önkényuralmi rendszerek, az erdőtüzek és természeti katasztrófák, valamint a globális rend felbomlása mind helyet kaptak a lemezen.

A Muse turnéja egyébként már néhány hete elindult, a hétvégén az osztrák Nova Rock fesztiválon is felléptek és a videók alapján nem túlzás azt állítani, valóban brutális látványvilágra számíthatunk:

Néhány érdekesség is kiderült azzal kapcsolatban, hogy mit kértek az idei sztárok a VOLT szervezőitől.

Van zenekar, amely a nagy stábkonyhájához egy nagy sátrat kért a voltosoktól, ahol a saját séfjük fog főzni a zenekarnak és a csapat embereinek. Mások kisebb igényekkel léptek föl. Van, aki három fekete alsónadrágot kért, de egy DJ-páros Pokemon-kártyát írt be a kérések sorába.

És még egy érdekesség. Idén a Telekom VOLT-ra és a Balaton Soundra is érkezik erős magyar kötődésű nemzetközi sztár. Timmy Trumpet nemrég Budapesten vette el magyar feleségét, hamarosan a Soundon találkozhatunk a trombitás DJ-vel. A VOLT-ra érkező Borgore pedig szintén magyar feleséget választott korábban, de nem ennek köszönhető, hogy óriási hazai rajongótábora van és rendre teltházas bulikat csinál itthon.