Szeptembertől az Erkel Színházban a Kőszívű – A Baradlay-legenda

MusicalNeked, produkció, Margitszigeti Színház, Kőszívű – A Baradlay-legenda, musical, próba, sajtóesemény, sajtópróba, nyilvános, Margitszigeti Szabadtéri színpad, darab
Kőszívű – A Baradlay-legenda című musical nyilvános próbájára
Vágólapra másolva!
A MusicalNeked Produkció nagysikerű szabadtéri bemutatója után elérkezett a kőszínházi bemutatók ideje: Szente Vajk rendezésében A Kőszívű – A Baradlay-legenda négy előadásból álló premier-sorozattal mutatkozik be az Erkel Színházban szeptember 16-tól - írja a Színház Online.
Vágólapra másolva!

Jókai Mór regénye, A kőszívű ember fiai a reformkortól a kiegyezésig ível, a Kőszívű – A Baradlay-legenda nagyobb történelmi kitekintésre vállalkozik.

A Baradlay testvérek lenyűgöző, kalandos és romantikus történetén itthon eddig még sosem látott látványvilág és különlegesen szép dallamok vezetik végig a nézőket.

Kőszívű – A Baradlay-legenda című musical nyilvános próbájára Fotó: Polyák Attila - Origo

A darab írói Szente Vajk és Galambos Attila, zeneszerzője Juhász Levente, rendezője Szente Vajk, producere Szabó László.

A darab ősbemutatója júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon volt, szeptember 16-án, 17-én és 18-án pedig az Erkel Színházban is megtekinthetik.

A musical főszereplői: a Kossuth-díjas Miklósa Erika, Náray Erika, Polyák Lilla, Kovács Gyopár, Gubik Petra, Katona Kinga, Szerednyey Béla, Feke Pál, Veréb Tamás, Ember Márk, Fehér Tibor, Serbán Attila, Berettyán Sándor és Barabás-Kiss Zoltán.

A MusicalNeked Produkció a kisgyermekes családok számára is gondol

„Tudjuk, hogy gyakran nehéz megoldani a legkisebbek felügyeletét egy-egy színházi előadás idejére, mi ebben szeretnénk segíteni Önöknek. Szeptemberben a délelőtt 11.00 órakor és a délután 14.30 órakor kezdődő Kőszívű – A Baradlay-legenda és Puskás, a musical előadások idejében megnyitja kapuit a MusicalNeked Gyermekjátszó. Az Erkel Színház különtermében animátorok vigyáznak majd a kicsikre és foglalkoznak is velük! Szeretettel várunk minden 4-10 év közötti gyermeket társasjátékokkal, logikai játékokkal és vidám plüss állatokkal. A MusicalNeked Gyermekjátszó igénybevétele ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a maximális létszám 15 fő/előadás! Ezért, kérjük, hogy minél előbb jelezzék az info@musicalneked.hu címen, ha 4-10 év közti gyermeküket "ránk bízzák", amíg Önök élvezik az előadást!” – írják közleményükben.