Meghalt Olivia Newton-John

NEWTON-JOHN, Olivia
2019. október 28-i kép Olivia Newton-John brit-ausztrál színész-énekesnőről a Grease (Pomádé) című zenés filmben viselt fekete bőrszerelése mellett a Julien's aukciós ház bemutatótermében, a kaliforniai Beverly Hillsben. A napokban több mint 243 ezer dollárért (71,4 millió forintért) cserélt gazdát az 1978-ban bemutatott produkcióból ismert dzseki és nadrág. A bőrszerelés mellett mintegy félezer tárgyra lehetett licitálni a Life and Career of Olivia Newton-John (Olivia Newton-John élete és pályafutása) című eseményen. A jótékonysági árverés bevételének nagy részéből egy ausztráliai rákkezelési központot támogat a 71 éves színésznő.
Vágólapra másolva!
73 éves korában meghalt Olivia Newton-John, a Grease sztárja és többszörös platinalemezes énekesnő - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Newton-John 73 éves volt, a tájékoztatás szerint családja és barátai körében halt meg dél-kaliforniai farmján. A négyszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő 2018-ban jelentette be, hogy harmadszorra is rákot diagnosztizáltak nála.

Legismertebb dalai közé tartozik a Banks of the Ohio, a Let Me Be There, az If You Love Me, Let Me Know, az I Honestly Love You, a You're the One That I Want, a Xanadu és a Physical. Legismertebb filmszerepei Sandy Olsson volt (John Travolta oldalán) az 1978-as Grease-ben és Kira az 1980-ban bemutatott Xanadu musicalfilmekben.

A Nagy-Britanniában született, de Ausztráliában nevelkedett színésznő a rák elleni küzdelem, a természet- és az állatvédelem támogatójaként is ismert volt.