Gyászol Leblanc Győző operaénekes, váratlanul elhunyt a felesége, Tóth Éva énekesnő, akivel elválaszthatatlan párost alkottak a színpadon és a magánéletben is - írta a Blikk.

Még csak 61 éves volt Évike... - sóhajtott Győző, aki soha nem felejti el a szörnyű reggelt, amikor a mellette fekvő feleségéhez fordult. Hajnaltájt érhette álmában a halál, mert a reggeli órákban, legnagyobb megdöbbenésemre, már hiába szólítgattam.

Váratlanul leállhatott a szíve, mert egyébként semmi előjele nem volt a tragédiának, nem volt beteg, egészségesen élt. Úgy látszik, a Jóisten így akarta. A legnagyobb kegyelem, hogy álmában hunyt el, majd én is így szeretnék távozni erről a világról, de olyan fiatal volt még - mondta a lapnak.

Leblanc Győző és Tóth Éva két évtizede szerettek egymásbaForrás: Blikk

A gyászoló férj szomorúan megjegyezte, annyi szép év, felejthetetlen fellépés várt volna még rájuk. Elcsukló hangon idézte fel, hogy a feleségével pontosan húsz éve ismerkedtek meg egy televíziós műsorban. Azonnal egymásba szerettek, de a szép kerek évfordulót már nem ünnepelhették meg.