Justin Bieber ma bejelentette, hogy elhalasztják a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás.

Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt csak idén februárban tudott elindulni. Justin Bieber a kaliforniai San Diego-ban adta az első koncertjét, majd három kontinens tíz országában állomásozott.

Justin Bieber az idei SzigetenForrás: Origo

Justin Bieber szeptember 6-án jelentette be, hogy szünetet tart a turnéban annak érdekében, hogy az egészségével kiemeltebben tudjon foglalkozni. Ezt a hírt szeptember 15-én az a hír követte, hogy tizenkét időpontot töröltek a programból. A mai bejelentéssel a fennmaradó időpontokat is hivatalosan elhalasztották, ebben érintett a budapesti koncert is, amelyet 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában tartottak volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás, a szervezők megértésüket és türelmüket kérik azoktól, akik már megvásárolták a jegyeket a budapesti koncerte.