A Budapesti Operettszínház meghívására összefogtak a hazai táncszakma jeles képviselői az ország minden szegletéből Tóth Nikolettért, az Operettszínház fiatal balerinájáért, aki súlyos balesetet szenvedett a terézvárosi házomlásban.

December 5-én az Érted táncolunk című jótékonysági gálaesten 14 klasszikus balett, kortárs-, és néptáncegyüttesnek közel 80 táncművésze lép színpadra a legjelesebb társulatokból:Badora Társulat, Bozsik Yvette Társulat, Budapesti Operettszínház, Feledi Project, Győri Balett, Kecskemét City Balett, Magyar Állami Népi Együttes, Magyar Táncművészeti Egyetem, Miskolci Balett, OPERA/ Magyar Nemzeti Balett, Pécsi Balett, Pirók Zsófia, Re-Production Dance Company, Szegedi Kortárs Balett.
A gálaest ötletgazdája Gallai Zsolt, a Budapesti Operettszínház balettművésze, rendezője Apáti Bence, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója.

A november 16-án meghirdetett jótékonysági táncgálára napokon belül elfogytak a jegyek, azonban aki segítene, az alábbi számlaszámon továbbra is megteheti:

Bozsik Yvette Alapítvány
10300002-20386544-00003285
A közleménybe ez írandó: NIKI

Niki egy igazi Csodanő, hatalmas küzdő, elképzelhetetlenül nagy harcos, imádja az életét és a szerelmét, közben vidám tudott maradni, nem vesztette el a humorát és az életszeretetét. És nem vesztette el a hitét sem, a hitét abban, hogy újra lábra fog állni, hogy ismét táncolni fog." (Apáti Bence, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója)