A legendás brit együttes közel húsz év után jelentkezik új dalokkal - írta a Magyar Nemzet.

Új albummal jelentkezik a The Rolling Stones, Hackney Diamonds címmel - írta a BBC cikke alapján a Magyar Nemzet. A zenekar legutóbb 2005-ben adott ki olyan albumot, amelyen saját szerzemények szerepeltek, 2016-os Blue & Lonesome című lemezükön bluesdalokat dolgoztak fel.

A The Rolling Stones az alul látható kis piros hirdetésben, a Hackney Gazette nevű lapban jelentette be az új albumotForrás: Hackney Gazette

 A bejelentést különleges kampány előzte meg: a zenekar egy szerény hirdetést jelentetett meg a névadó londoni kerületben, Hackney-ben terjesztett újság, a Hackney Gazette hasábjain.

A szöveg látszólag egy üvegezést végző cég új üzlethelyiségének megnyitását hirdeti (számos Rolling Stones-utalással) ám az ott megadott weboldalt felkeresve már egyértelművé válik, miről is van szó.

Az új lemezen a hírek szerint több sztár is közreműködik majd, köztük Paul McCartney, Stevie Wonder és Lady Gaga is. A részleteket Mick Jagger, Keith Richards és Ronnie Wood szerda délután mondják el Jimmy Fallonnek.