Pindroch Csabát kiborítja a házasság

Pindroch Csaba Thália Színház
Pindroch Csaba a Segítség, megnősültem! próbáján
Vágólapra másolva!
Pindroch Csaba első önálló estje, a Segítség, megnősültem! egyszerre hagyományos bohózat és stand-up comedy, amely a házasság témáját járja körül. 
Vágólapra másolva!

A Thália Színházban futó Segítség, megnősültem! görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak.

Iróniával, érzelmekkel és persze rengeteg humorral fűszerezett egyszemélyes darab,

amelyben bárki magára ismerhet, aki házasodni készül, vagy már túl van ezen.

A darabot egy kortárs szerző, Sebestyén Elemér írta, akinek szövegét Pindroch Csaba tolmácsolja - mindketten szakavatottnak nevezhetők a témában.

Pindroch Csaba a Segítség, megnősültem! próbáján Forrás: Brozsek Niki

Az alkotók szerint az irónia ellenére ez az anekdotaszerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.

"Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal,

Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság" - mondja Pindroch Csaba.

Pindroch Csaba egyszemélyes jelenléte a darab külön érdekessége, amely a hagyományos, többszereplős drámákhoz és vígjátékokhoz képest a közönségtől és a színésztől egyaránt fokozottabb figyelmet igényel, ezáltal

másfajta színházi élményt nyújt.

A Segítség, megnősültem! bemutatója november 25-én lesz a Thália Színházban. A darab többször is látható lesz decemberben és januárban a színházban, majd különböző vidéki helyszíneken vendégszerepel az előadás.